Medewerkers

Huisartsen

L.E. Brink

L.E. (Emiel) Brink

Huisarts

Anouk

A. van der Graaf

Huisarts

Zowel mijn opleiding geneeskunde als mijn opleiding tot huisarts heb ik gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Tevens heb ik aan deze universiteit promotieonderzoek gedaan naar het erfelijk verhoogd cholesterolgehalte bij kinderen.
Sinds 2011 ben ik huisarts. Na enkele jaren in Amsterdam te hebben gewerkt werk ik sinds 2015 als huisarts in Zutphen. Van 2017 tot en met 2020 heb ik met Dr. Zuurendonk samen gewerkt. Vanaf 2021 voer ik de praktijk alleen samen met hulp van een waarnemend huisarts. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag.

Rob

R.J.M. van Kimmenaede

Huisarts

Ik heb in 1997 mijn opleiding tot huisarts voltooid aan de Universiteit van Maastricht. Aan deze universiteit heb ik ook geneeskunde gestudeerd. In 2002 heb ik de praktijk van dokter Groeneveld overgenomen en mij gevestigd als huisarts in Zutphen. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren in Eindhoven gewerkt als waarnemend huisarts en daarnaast een aantal jaren als wetenschappelijk medewerker bij het Nederlands Huisartsen Genootschap. Al vele jaren ben ik met veel plezier als huisartsopleider verbonden aan de Universiteit van Utrecht. Ik ben als docent Spoedzorg werkzaam bij de Schola Medica in Utrecht.
Mijn werkdagen in de praktijk zijn maandag, dinsdag, donderdagochtend en de vrijdag.

Esther

E.M. Leuverink

Huisarts

Sinds 1 april 2019 werk ik samen met dr van Wezenbeek

Menno

M.P. Norg

Huisarts

Nadat ik de huisartsenopleiding aan de VU te Amsterdam had afgerond in april 1996, ben ik najaar 1996 begonnen in de huidige huisartsenpraktijk, die ik per 1 april 1997 heb overgenomen. Sinds april 2005 is de praktijk onderdeel van Arcus huisartsenpraktijk.
Op sommige maandagen en elke woensdagmorgen is er een waarnemend huisarts aanwezig (dr. Elzinga).
Ik ben getrouwd, heb 3 (inmiddels uitwonende) kinderen.
Naast het werk als huisarts ben ik jaren actief geweest in het bestuur van de huisartsenspoedpost Zutphen; In mijn vrije tijd ben ik vooral actief op de racefiets/MTB en in de tuin, lekker tuinieren.

Cristel van Wezenbeek

C.M.A. van Wezenbeek

Huisarts

Sinds 1 april 2019 werk ik samen met dr. Leuverink

Huisarts-waarnemers

Rianne Dommerholt

Rianne Dommerholt

Huisarts-waarnemer

Hanna

H. Elzinga

Huisarts-waarnemer

Mijn naam is Hanna Elzinga en ik ben werkzaam als huisarts/waarnemer op maandag afwisselend voor dr. Brink of dr. Norg; daarnaast elke woensdagochtend bij dr. Norg en elke vrijdag de hele dag bij dr. Brink

Doktersassistentes

Anneke

Anneke

Doktersassistente

Sinds 1997 werk ik in de praktijk van dokter Norg. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag.

Ciska

Ciska

Doktersassistente

Ik ben sinds 2016 werkzaam als doktersassistente bij huisartsenpraktijk Brink. Mijn grote hobby is het verzamelen van brocante.

Elleke Gerritsen

Elleke

Doktersassistente

Sinds 2000 ben ik werkzaam als doktersassistente in de praktijk van Dr. van der Graaf. Ik werk samen met Amora en mijn werkdagen zijn maandag, woensdagmorgen en de donderdag.

Floor

Floor

Doktersassistente

Doktersassistente in opleiding met vaste aanstelling per 1 juni 2024. Werkdagen: maandag, woensdag, donderdagmorgen en vrijdag

Frederieke Kamphuis

Frederieke

Doktersassistente

Ik ben sinds oktober 2015 werkzaam als doktersassistente bij de praktijk van dokter van Kimmenaede. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag.
Hiernaast werk ik ook nog deels op de Spoedpost Huisartsen Zutphen

Majida

Majida

Doktersassistente

Nadat ik in de Arcus huisartsenpraktijk de opleiding tot doktersassistente in het voorjaar van 2020 heb afgerond, werk ik sinds 2021 in de praktijk van dokter Brink, waar ik nu ook de opleiding tot praktijkondersteuner doe.
Daarnaast werk ik ook op de spoedpost huisartsen in Zutphen.

Mandy

Mandy

Doktersassistente

Sinds januari 2023 ben ik als doktersassistente werkzaam in de praktijk van dokter van der Graaf

Marloes

Marloes

Doktersassistente

Mijn naam is Marloes. Ik ben sinds 2007 werkzaam als doktersassistente bij de praktijk van dokter van Kimmenaede. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdagochtend en vrijdag. In de praktijk doe ik samen met mijn collega Frederieke Kamphuis spreekuren op dinsdag, donderdagochtend en vrijdagochtend.

Ria

Ria

Doktersassistente

Ik werk sinds 1991 in de praktijk en ben aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag (hele dagen) en om de week op de dinsdagochtend.

Stella

Stella

Doktersassistente

Sinds 1 april ben ik als doktersassistente werkzaam in de praktijk van dr. van der Graaf

Wendy

Wendy

Doktersassistente

Ik ben sinds 2000 werkzaam in de praktijk van dr. Norg. Mijn werkdagen zijn de maandag, dinsdag en woensdag.

Yvonne

Yvonne

Doktersassistente

Sinds mei 2017 werk ik in de praktijk. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag (hele dagen) en om de week op de dinsdagochtend.

Praktijkondersteuners

Barbara 2

Barbara

Praktijkondersteuner

Sinds 1 april 2022 werkzaam als praktijkondersteuner Somatiek en -Ouderen binnen de praktijk van dr. van der Graaf

Hanneke

Johanna de Caluwé

Praktijkondersteuner

Dag! ik ben sinds 2006 als praktijkondersteuner in dienst bij de huisartsen M.P. Norg en L.E. Brink en werk op de maandag, woensdag, en vrijdagochtend en 2x per maand op donderdag. Ik ben opgeleid tot diabetes- en praktijkverpleegkundige en tot Integrative Medicine zorgverlener.
Mijn interesse ligt bij gezonde voeding. Ik ondersteun mensen met diabetes mellitus en (een risico op) hart- en vaatziekten en ga op huisbezoek bij ouderen of mensen die niet naar de praktijk kunnen komen.

Els Damen

Els Damen

Praktijkondersteuner

Vanaf januari 2011 werk ik als praktijkondersteuner voor de praktijk van dokter van Kimmenaede. Ik begeleid mensen met Diabetes Mellitus, Hart- en vaat ziekte, en COPD/Astma. Dit gaat altijd via verwijzing van uw huisarts. Graag denk ik ook mee hoe u aan een gezonde leefstijl kunt werken.
Op maandag en dinsdag ben ik in de praktijk aanwezig.

Hiervoor heb ik o.a. als wijkverpleegkundige gewerkt en bij de gemeente om aanvragen over de WMO te behandelen. Ik ben getrouwd en woon in Eefde. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, vogels kijken en verre reizen maken.

Foto Glenn Kamerling

Glenn Kamerling

Praktijkondersteuner

Sinds 1 maart 2021 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner voor de praktijk van dokters van Wezenbeek en Leuverink. Ik begeleid mensen met Diabetes Mellitus en Hart- en vaat ziekten
Mijn werkdagen zijn dinsdag woensdag en vrijdag.
Ik vind het belangrijk dat mensen binnen mijn spreekkamer zich op hun gemak kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Laagdrempelig contact is daarbij belangrijk.

Wietske

Wietske Venema

Praktijkondersteuner

Ik ben verpleegkundige en werk sinds 2007 bij Arcus huisartsenpraktijk als praktijkverpleegkundige voor de praktijken M.P. Norg, A. van der Graaf en E. Brink.
Ik houd me voornamelijk bezig met de controle en begeleiding van mensen met een (verhoogd risico op) hart- en vaatziekte.
Tevens controleer en adviseer ik mensen met luchtwegaandoeningen als astma en COPD, vaak is daarbij een longfunctietest een belangrijk onderdeel.
Ten slotte kunt u bij mij terecht voor hulp en ondersteuning bij het stoppen met roken.
Ik ben positief ingesteld en hoop met u de beste weg te vinden zo veel mogelijk gezondheidswinst te behalen.
Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Sandra

Sandra Zoutendijk

Praktijkondersteuner

Sinds 1 januari 2023 werk ik als praktijkondersteuner somatiek in de praktijk van dokter Norg, dokter van der Graaf en dokter Brink. Ik houd me vooral bezig met begeleiding bij hart- en vaatziekten en ouderenzorg (in de praktijk van dokter Norg), maar daarnaast zal ik meer en meer onderzoek en begeleiding bij COPD en Diabetes Mellitus gaan doen. Voorheen werkte ik als wijkverpleegkundige in Zutphen.

Huisarts in opleiding

Elham

Elham

Huisarts in opleiding

Vanaf 1 maart 2024 ben ik begonnen met mijn huisartsenopleiding in de praktijk van dr. van Kimmenaede

Praktijkverpleegkundige

Stefanie

Stefanie

Praktijkverpleegkundige

Praktijkondersteuners GGZ

Anita

Anita de Jong

Praktijkondersteuner GGZ

Sinds 15 juli 2022 ben ik werkzaam als Praktijkondersteuner GGZ voor alle praktijken binnen Arcus Gezondsheidscentrum

Els Vierboom

Els Vierboom

Praktijkondersteuner GGZ

Sinds 1 juli 2022 ben ik werkzaam als Praktijkondersteuner GGZ voor alle praktijken binnen Arcus Gezondsheidscentrum